ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ

Η EGGER ιδρύθηκε  το 1961 και είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς υλικών με βάση το ξύλο παγκοσμίως. Σε περισσότερα από 16 εργοστάσια σε όλη την Ευρώπη παράγει μοριοσανίδες, MDF ,OSB, πάγκους εργασίας και άλλα παρεμφερή υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για περαιτέρω επεξεργασία ως ημιέτοιμα προϊόντα προκατασκευασμένων εξαρτημάτων επίπλων αλλά και δαπέδων laminate. 

H Wood & Dreams επιλέγει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η EGGER για λογαριασμό των πελατών της και πρωτοπορεί στην αγορά στα προϊόντα ξυλείας, με πάνω από 100 décor μελαμινών σε stock.

Δείτε το χρωματολόγιο των μελαμινικών επιφανειών μας.

ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Οι Πάγκοι EGGER είναι ανθεκτικοί, υγιεινοί και εύκολοι στη φροντίδα, εκμεταλλευόμενοι όλα τα οφέλη του laminate.

 

Θα τους βρείτε σε:

 

  • ρουστίκ
  • απομιμήσεις εξωτικών ξύλων
  • υφές πέτρας
  • και αρκετούς σε urban μοντέρνα σχέδια.

 

Οι επιφάνειες εργασίας της EGGER εκτός από την εξαιρετική ποιότητα φέρνουν στην κουζίνα σας τη ζωή

 

Δείτε το χρωματολόγιο μας.

 

 

 

 

ΔΑΠΕΔΟ LAMINATE

Η Wood & Dreams προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λύσεις δαπέδων EGGER σε εξαιρετική ποιότητα.

Τα δάπεδα EGGER laminate ξεχωρίζουν με πολλές ιδιότητες.

O σχεδιασμός τους συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της εποχή μας και oι δημιουργοί της συλλογής εντοπίζουν τα trends και δημιουργούν ανάλογα μοντέρνα decor.

Tα δάπεδα EGGER, όχι μόνο έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά έχουν ένα επίχρισμα υψηλής ποιότητας που τα καθιστά ιδιαίτερα εύκολα στη φροντίδα και κατάλληλα για ανθρώπους με αλλεργίες. Είναι οικολογικά, ζεστά και αθόρυβα.

Τα δάπεδα Aqua+ είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε κουζίνα, μπάνιο και επίσης σε λόμπι και διαδρόμους.

Έχουν ανθεκτικότητα στην τριβή, τις γρατσουνιές και αντοχή στην υγρασία.

Τα δάπεδα είναι εύκολα στην εγκατάσταση και μπορούν να αφαιρεθούν το ίδιο εύκολα.

FUNDERMAX

COMPACT LAMINATE

Οι επιφάνειες Compact Laminate προσφέρουν την ιδανική λύση για έργα υψηλής σχεδίασης, χάρη στις ιδιότητες εύκολου καθαρισμού και συντήρησης καθώς επίσης και τη μακρά διάρκεια ζωής τους.

Είναι κατάλληλες για χώρους με υγρασία ή εφαρμογές που υπόκεινται σε έντονη καταπόνηση, όπως τα τραπέζια, οι πάγκοι, τα πάνελ επένδυσης τοίχου, τα αποδυτήρια και τα διαχωριστικά.

Με αυτό το προϊόν μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα τη σχεδιαστική σας δημιουργικότητα σε χώρους όπου αυτό ήταν αδύνατο στο παρελθόν.

 

OSB

Πρόκειται για επίπεδες επιφάνειες μικρών και λεπτών ρινισμάτων ξύλου τριών σωμάτων ενσωματωμένων με συνθετικές ρητίνες. Οι πλάκες αυτές αποτελούνται από προσανατολισμένα σκέλη (μικρό-όψεις) σύμφωνα με το πρότυπο  EN300-OSB. Σύμμαχος στην ηχομόνωση, τη θερμομόνωση και ανθεκτικά στην υγρασία με εύκολη τοποθέτηση και εγκατάσταση σε οροφές, πατώματα ή τοίχους.

 

MDF

Το EGGER MDF (medium density fibreboard) διατίθεται γυμνό ή επικαλυμμένο με φιλμ (GFE foil) για πιο άμεση κι αποτελεσματική εφαρμογή της λάκας. Λόγω της ιδανικής ομαλότητας της επιφάνειας του και της μεγάλης του αντοχής σε κάμψη είναι κατάλληλο κυρίως για χρήση σε έπιπλα υψηλής ποιότητας και στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων.

 

  • Πλεονεκτήματα
  • Ιδανικό για άμεση εφαρμογή λάκας
  • Πολύ καλή συμπεριφορά στο σκάψιμο
  • Χαμηλή διόγκωση
  • Ανθεκτικό στην κάμψη
  • Υψηλή εγκάρσια εφελκυστική αντοχή

PANEL

Η ιστορία της AGT ξεκίνησε στην Αττάλεια το 1984 με το όνειρο ότι το ξύλο θα μπορούσε να επεξεργαστεί για ιδιώτες και εταιρείες χρησιμοποιώντας την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Μετά από 30 χρόνια, όχι μόνο έχει κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, αλλά επίσης έχει καταφέρει να αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την εμπιστοσύνη με εξαγωγές σε περισσότερες από 60 χώρες.

Η AGT έχει γίνει το πρώτο εμπορικό σήμα στην Τουρκία που παράγει όλα τα  υλικά ξύλου που θα μπορούσαν να χρειαστούν σε ένα ζωτικό χώρο. Εξυπηρετεί  τους τομείς έπιπλο και διακόσμηση με προϊόντα όπως, MDF, MDF μελαμίνη, MDF Lacquer UV, HG PVC επιφάνειες, Soft Touch PVC και προφίλ με στόχο την κάλυψη της παραγωγής στον τομέα των κατασκευών.

Είναι μια κορυφαία εταιρεία του χώρου που τα προϊόντα της είναι περιζήτητα στον κλάδο της επιπλοποιίας, με εξαιρετικές επιλογές χρωμάτων και επιφανειών.

Το σήμερα βρίσκει την AGT να προσθέτει το χρώμα, το στυλ και την αειφόρο ζωτικότητα στους χώρους όπου διαμένουν εκατομμύρια ανθρώπων, που δίνουν σημασία  στην ποιότητα και την αισθητική, σε 5 διαφορετικές ηπείρους και σε πάνω από 1.000 σημεία πώλησης.

Διεξάγει όλες τις διαδικασίες της σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: και  παράγει όλα τα προϊόντα της σε συμμόρφωση με τα πρότυπα Ε1.

Σημαντικός στόχος και προτεραιότητα για την AGT στην προσέγγιση της παραγωγής της, είναι η φροντίδα για την υγεία και το περιβάλλον εκείνων που προτιμούν τα προϊόντα της.

Σήμερα συνεχίζει αποφασιστικά για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο στη χώρα της, αλλά και στην παγκόσμια αρένα.

AGT Link 1

AGT Link 2

AGT Link 3

AGT Link 4

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ

ΣΗΜΥΔΑΣ

SVEZA BB/CB